Türkiye’de Darbeler, ABD, CIA, NATO ve Derin Devlet ; Daniele Gasner’den dinleyin

25 yıldır söylerim hep de söylemeye devam edeceğim ; Türkiye NATO’dan çıkmadıkça bağımsız olamaz ! Her an sömürge olmaya adaydır ! Hele hele Yeni Osmanlı olması ihtimal dahilinde bile değildir ! Ancak sürrealist bir hülya olur.

Siz hem Nato üyesi olup, hemde bağımsız olmayı nasıl düşünürsünüz bilmem ama bana göre bu kanser hastası çocuğun kemoterapi sonrası horoz şekeriyle avutulması gibi bir durumdur.

İsviçreli tarihçi Daniele Gasner , Köln Üniversitesinde Amerika’nın istihbarat birimi CIA ve askeri idare birimi NATO’nun devletler üzerindeki hakimiyetini tezgâhladıkları darbeleri , derin devlet yapılanmalarını anlatıyor.

1974 Barış Harekatı ile iplerin kopmasına kadar MİT’in memur maaşlarının bile CIA tarafından ödendiğini, üst düzey yöneticilerinin CIA tarafından eğitildiğini, uluslararası uyuşturucu sevkiyatında kullanıldığını kaçımız biliyoruz !

Amerika North Folk’da eğitilmeden, NATO subayı olmadan, Brüksel’de eğitim almadan, NATO bünyesinde görev yapmadan TSK Genel Kurmay Başkanı olunamadığını kaçımız biliyoruz !

About mehmetarikan70

Rabbisine kul olmayı uman, iyi bir baba, aile reisi, ekonomist, yazılımcı ve çiftçi olmaya çalışan, ideal dünyanın ideal insanda olacağına inanan...
Bu yazı Tarih içinde yayınlandı ve , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorum bırakın